Surgical Dinner-17

Jabatan Pembedahan Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru dengan kerjasama Pertubuhan Pembedahan Johor Bahru akan menganjurkan majlis makan malam peringkat Jabatan seperti ketetapan berikut. Oleh yang demikian pihak pertubuhan dan Jabatan Pembedahan menjemput warga kerja Jabatan Pembedahan untuk bersama-sama meraikan Majlis Makan Malam Jabatan Pembedahan 2017.
Pelbagai aktiviti bakal di adakan diantaranya ialah Anugerah Tokoh Jabatan, 12 orang bakal penerima Anugerah Cemerlang Jabatan. Anugerah pakaian tercantik kategori dewasa dan kanak-kanak.
Jabatan Pembedahan juga akan menyampaikan penghargaan kepada beberapa buah Hospital yang telah bekerjasama dalam pasca kebakaran Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru pada 25 Oktober 2016.
Memandangkan tempat adalah terhad adalah di pohon untuk mendaftar awal secara online Sila klik DISINI untuk mendaftar.
Sila nyatakan bayaran "Surgical Night Dinner-2017" jika bayaran secara online bayar kepada "Pertubuhan Pembedahan Johor Bahru" No Akaun Maybank 55125-607-4033 dan bayaran secara tunai sila bayar terus kepada bendahari Ms Teh ( +6012-672 0160 ) atau Dr Rishi ( +6012-5231 739 ).
Terlebih dahulu Jabatan Pembedahan dan Pertubuhan Pembedahan Johor Bahru mengucapkan ribuan terima kasih diatas sokongan dan kerjasama yang telah di berikan.